InstaOsona i Fes-te Jove premiaran, per cinquè any, la millor foto

La comunitat d’amics d’Instagram a la comarca, InstaOsona, i la Fes-te Jove de Manlleu impulsen, per cinquè any, un concurs coincidint amb la Fes-te Jove de la ciutat. Les imatges que es pengin a aquesta xarxa social, entre el 3 i el 14 d’agost, sobre les activitats de la festa manlleuenca optaran a premi. Es distingirà la millor fotografia. 

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotografies amb els hashtags #festejove18 i #instaosona, cal ser seguidor dels perfils @festejove i @instaosona a Instagram i tenir el perfil públic. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. 

Un cop es tanqui el concurs, el dia 14 d’agost, el jurat format pels gestors d’InstaOsona i Fes-te Jove Manlleu, decidirà el guanyador. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la Fes-te Jove i també es tindrà en compte l’originalitat. El guanyador s’emportarà un dinar per a dues persones al restaurant Manlleuet. 

Albert Fernandez es va imposar en l’edició de l’any passat en què es van presentar més de 150 imatges. Amb més de 7.000 seguidors a Instagram i amb 98.300 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.


Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí

Comentaris