Xarrups de Fes-te Jove

Malgrat tot, entre el 6 i el 8 d'agost farem un xarrup de la millor festa major del món. Durant un cap de setmana, organitzem alguns actes per mantenir viva la flama de Fes-te Jove. Ara més que mai, defensem les festes populars!

Consulta la programació aquí

Comunicat #Tornarem

Malgrat haver intentat fer-la possible íntegrament, ens hem vist obligades a ajornar la celebració del 20è aniversari i, per tant, la 20a edició de la festa autoorganitzada del jovent de Manlleu, al 2022. Tanmateix, entre el 6 i el 8 d'agost farem un xarrup de la millor festa major del món!

Comunicat #Tornarem

Fes-te Jove és possible gràcies a més d'una desena d'entitats

La festa autoorganitzada del jovent manlleuenc compta amb la col·laboració de més d'una desena d'entitats imprescindibles per organitzar-la.

Clica aquí per veure'n el llistat!

Fes-te Jove la fem totes i tots

Fes-te Jove és la festa autoorganitzada del jovent manlleuenc. Som una entitat sense ànim de lucre que, any rere any, aplega més d'una cinquantena de joves del poble per tirar endavant més d'una setmana farcida d'activitats, alegria, cultura popular, festa i compromís pels carrers de Manlleu. Ens organitzem de manera horitzontal i assembleària

Veure'n més