InstaOsona i Fes-te Jove premiaran, per quart any, la millor foto


La comunitat d’amics d’Instagram a la comarca, InstaOsona, i la Fes-te Jove de Manlleu impulsen, per quart any, un concurs coincidint amb la Fes-te Jove de la ciutat. Les imatges que es pengin a aquesta xarxa social, entre el 4 i el 15 d’agost, sobre les activitats de la festa manlleuenca optaran a premi. Es distingirà la millor fotografia.

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotografies amb els hashtags #festejove17 i #instaosona, i cal ser seguidor dels perfils @festejove i @instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui.

Un cop es tanqui el concurs, el dia 15 d’agost, el jurat format pels gestors d’InstaOsona i Fes-te Jove Manlleu, decidirà el guanyador. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la Fes-te Jove i també es tindrà en compte l’originalitat. El guanyador/a s’emportarà un dinar per a dues persones al restaurant La Pianola. Guillem Colomer es va imposar en l’edició de l’any passat en què es van presentar més de 200 imatges.

Amb més de 6.700 seguidors a Instagram i amb 80.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Pots consultar les bases completes del concurs aquí.Comentaris