La Comissió Fes-te Jove obre el concurs de dissenys de cartell i samarreta per la festa 2019


La Comissió Fes-te Jove, formada per desenes de joves manlleuencs i manlleuenques que any rere any fan possible la festa autoorganitzada del jovent manlleuenc, ha obert el període de recepció de propostes del concurs de dissenys de cartell i samarreta per la festa d’enguany. Les bases són les següents:

·       Pel que fa al cartell, ha de contenir: “Fes-te Jove Manlleu 2019”, “Del 9 al 18 d’agost de 2019” i “www.festejovemanlleu.cat”. La mida ha de ser DIN-A3 (42 x 29,7cm) i no hi ha límit de tintes.

·       Pel que fa a la samarreta, que serà de color granat (bordeus), ha de contenir: “Fes-te Jove Manlleu 2019” i “Del 9 al 18 d’agost de 2019”. Els dissenys han de ser quadrats (30 x 30cm) i les tintes emprades han de ser entre una i dues.

La resta del contingut és lliure i les propostes es poden enviar (preferentment digitalitzades) a festejovemanlleu@gmail.com fins al dimarts, 25 de juny de 2019. Una vegada exhaurit el termini, les i els membres de la Comissió 2019 escolliran entre els dissenys presentats. La recompensa per als guanyadors/es serà una panera amb productes i tiquets d’activitats de Fes-te Jove 2019. Així mateix, també es recorda que la persona guanyadora del concurs de cartell haurà de col·laborar amb la Comissió adaptant el seu disseny al programa d’actes quan aquest estigui tancat o bé facilitar els arxius editables.

Des de l’organització animen tothom a participar-hi i remarquen la importància del concurs, ja que decidirà quin serà el disseny que 2.000 persones lluiran estampat a la samarreta, així com la imatge gràfica que s’utilitzarà pels cartells i xarxes socials de la festa del jovent manlleuenc d’enguany.
Comentaris