Comunicat respecte el robatori de begudes i saboteig de la barra mòbil de Fes-te Jove

Des de la Comissió Fes-te Jove volem denunciar i rebutjar el robatori de begudes i saboteig de la furgoneta que utilitzem com a barra mòbil que va tenir lloc els dies del pont del primer de maig d’aquest any.

La barra mòbil estava plena de begudes que havia sobrat de l’edició de l’any passat de Fes-te Jove i que encara eren aptes per al consum, per això vam decidir guardar-les per poder-les utilitzar en l’edició d’enguany, les quals van desaparèixer quasi totes. També va desaparèixer el contingut de la farmaciola. A més del robatori de les begudes, la furgoneta també ha patit nombrosos danys materials (a causa del líquid vessat a l’interior la fusta del terra ha quedat malmesa, els prestatges també han patit danys...).

Des de fa 13 anys, les i els membres de la comissió organitzadora de la festa hem estat treballant de valent per aconseguir que Fes-te Jove esdevingui la festa popular de referència del jovent manlleuenc, treballant colze a colze amb altres entitats i invertint moltes hores en assemblees i preparatius any rere any per tirar endavant amb la festa.

I ho fem perquè ens sentim compromeses i compromesos amb el poble i tenim la convicció que és necessària una festa autogestionada del jovent i pel mateix jovent, amb activitats de tot tipus, des de concerts fins a la cursa vertical al campanar. I tot això ho fem des del voluntarisme i sense esperar cap benefici a canvi, sols la satisfacció de contribuir a fer de Fes-te Jove una realitat edició rere edició.

És per això, que ens dolen profundament els fets ocorreguts durant el primer cap de setmana de maig a la nau on guardem la barra mòbil. No entenem que joves del nostre mateix poble actuin d’aquesta manera,  perjudicant una festa popular que una assemblea de joves preparem any rere any amb tota la il·lusió i esforç des de principis d’any fins la seva celebració durant l’agost.

En conseqüència, convidem a les persones implicades en els fets a la reflexió sobre els danys que s’han causat a la festa i la seva autogestió i reprovem l’actitud d’aquestes. Considerem intolerables fets d’aquesta mena, que menystenen i són una falta de respecte a la feina de tantes i tantes persones que posen el seu granet de sorra per aconseguir que Fes-te Jove sigui un èxit edició rere edició.

Des de la Comissió Fes-te Jove seguirem treballant de valent en els preparatius (ja en estat avançat) de la tretzena edició de la festa que cada cop és més a prop i construïnt la festa que volem per poder-la compartir amb tot el jovent del poble i celebrar com cal la festa major.

Jo, tu, ella, ell, nosaltres, vosaltres... tots i totes fem Fes-te Jove: la festa del jovent manlleuenc per al jovent manlleuenc!

Comissió Fes-te Jove

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada