CIRCART 2014

El Circart és un festival amb l'objectiu de donar a conèixer tot tipus d'art i artistes. Dirigit a tots els públics, el festival consta d'un escenari central on és podrà veure diversos espectacles i gaudir de música en directe, també inclou diverses zones amb gran varietat de jocs i tallers, com slackline, la pintada d'un gran mural, maquillatge artístic, etç. Un altre dels llocs centrals és el mercat d'artesania que pretén reunir diverses paradetes de roba, bijuteria, caricatures, decoració, mandales, accessoris, etç. A banda, és pot passejar per la zona on hi trobarem exposicions de diferents col·lectius i artistes, també alguns creant obres en directe.
Així doncs, el Circart és un punt de trobada amb diversos espais per poder conèixer i gaudir de l'art en un espai natural.  
*Provisional: El festival és durà a terme el dia 13 d'agost del 2014, a l'Arboretum de Manlleu de 15h a 00h.

CIRCART, festival d'arts escèniques, artístiques i esportives, dins els actes de la Fes-te Jove de Manlleu, realitzat el 10 d'agost del 2013.

BASES CIRCART 2014
Ets artista i vols donar-te a conèixer?

ESCENARI:
Tipus d'actuació: Totes les disciplines
(música, teatre, dansa, monòlegs, màgia, circ, performance, trapezi, foc, etç)
Dirigit a: Persones Individuals o Grups
Durada actuació: entre 15min/mínim a 45min/màxim
Si ets artista individual o sou un col·lectiu o grup, i voleu donar-vos a conèixer, posem a la vostre disposició l'escenari del Circart per a mostrar el vostre espectacle. 
A banda dels espectacles predeterminats, l'organització a reservat unes hores de l'escenari perquè sigui la vostra plataforma de difusió.
Podeu enviar-nos un mail a festejovemanlleu@gmail.com, amb l'assumpte "proposta escenari circart" i amb les vostres dades de contacte juntament amb algun vídeo de mostra del tipus d'espectacle que fas o feu, o bé pagina web o varis.
L'organització del Circart es reserva el dret d'escollir els espectacles seleccionats per participar en l'escenari obert, d'entre totes les propostes.

MERCAT D'ARTESANiA:
Tipus d'artesanía: Tot art és vàlid.
(Roba, bijuteria, caricatures, decoració, mandales, accesòris, etç) 
*Excepte menjar i beure.
Places limitades: aprox 20 paradetes.
Si vols posar una paradeta o per més informació, contacte amb nosaltres a: festejovemanlleu@gmail.com amb l'assumpte "proposta mercat circart" i amb les vostres dades de contacte, juntament amb alguna mostra del tipus d'artesanía que fas o feu, o bé pagina web.
La inscripció per posar paradeta al Circart tindrà un únic preu simbòlic de 10€, aquest inclou un punt de llum.Comentaris