Els 296 de Manlleu - 3a Cursa Vertical al CampanarDissabte 17 d'agost de 2013, a les 6 de la tarda

Després de la bona acceptació que suposà el passar de 254 a 296 graons i la conseqüent verticalitat assolida, des de l’organització de la cronoescalada al campanar de Manlleu hem intentat obtenir el permís pertinent per poder excavar un tercer pis a l’aparcament subterrani de la Plaça Fra Bernadí. En aquest sentit i després de complicades negociacions, tot i haver obtingut el vist-i-plau municipal, les dificultats de finançament ens han obligat a desestimar el projecte i a apostar per consolidar el recorregut de l’any passat. És a dir, els 296 graons que neixen al fons de l’aparcament i moren a dalt de tot del campanar.

Us animem, doncs, tant a repetir l’experiència per a aquells corredors que ja van enfilar graons en anteriors edicions com a iniciar-se amb valentia en la disciplina popular d’escalada al campanar de Manlleu! Les inscripcions, com sempre, són gratuïtes i, de gana i set, tampoc us en farem passar. Us hi esperem!

Inscripcions: gratuïtes i limitades a 100 participants:
- A través de correu electrònic a festejovemanlleu@gmail.com indicant : Nom, cognoms, edat, sexe, poble, telèfon.
- Presencialment a l’Embarcador del Ter.

- Agrairíem que si feu la inscripció prèvia i per algun motiu finalment no podreu participar a la cursa que ho comuniquéssiu amb antelació a l'organització per tal de poder assignar el dorsal a un altre corredor o corredora.
- Els participants han de ser majors de 16 anys.
- Els dorsals es podran recollir el dia de la cursa a partir de les 5 de la tarda a la Plaça.
- Es farà la sortida d'un corredor cada 30 segons.
- Premis: 3 primers homes i 3 primeres dones.
- Inscriure's, implica l'acceptació d'aquest reglament i la declaració d'estar preparat per fer la cursa i per tant l'inscrit és l'únic responsable del seu estat així com dels problemes mèdics que se'n puguin derivar.

Organitza: Comissió Fes-te Jove, Casal Popular Boira Baixa
Col·labora: Ajuntament de Manlleu

Comentaris