Bases del 3r concurs de paelles de Fes-te Jove 2010

- La participació es oberta a tothom. No hi ha límit de participants (com més siguem més riurem). Les paelles es poden fer individualment o en grup.


2.- Les inscripcions seran obertes fins el mateix diumenge 8 d’Agost. Us podeu inscriure enviant un e-mail a festejovemanlleu@gmail.com (Nom del grup/paella i número de participants). O bé el mateix dia.


3.- El concurs i el dinar es realitzarà a l’embarcador del Ter.


4.- Cal portar-se: la paella, els ingredients, el foc de gas o llenya el suport i els estris que necessiti cada grup per realitzar la paella i també plats gots i coberts per dinar. L’organització facilitarà taules i cadires per dinar.


5.- A partir de les 11:00 h. es podrà començar a encendre els focs per poder iniciar el concurs.


6.- Les paelles hauran d’estar presentades a la taula del jurat a les 14:00 h. El jurat es reunirà per fer el tast i realitzar la puntuació dels arrossos més gustosos i presentació mes original. La decisió del jurat serà inapel•lable.


7.- Premis:

1r. premi al millor gust.

2n. premi al millor gust.

1r. premi a la millor presentació.


L’entrega de premis es farà quan el jurat acabi de valorar totes les paelles.


8.- Cal tenir en compte que aquest any l’organització no posarà a la venda ni paella ni carn, cadascú es menjarà l’arròs que hagi elaborat durant el concurs. Si es vol es pot portar botifarra, amanida, gelat... de casa.


9.- El jurat i l’organització us desitja molta sort, que disfruteu molt i que ho feu tan be i tan bo com pugueu. Bona Fes-te Jove 2010

Comentaris