Bases del 2on concurs de paelles de Fes-te jove 09

1.- La participació es oberta a tothom. No hi ha límit de participants (com més siguem més riurem). Les paelles es poden fer individualment o en grup.

2.- Les inscripcions seran obertes fins el mateix dia 16 d’Agost. Us podeu inscriure enviant un e-mail a festejovemanlleu@gmail.com (Nom del grup/paella i número de participants).

3.- El concurs i el dinar es realitzarà a l’embarcador del Ter.

4.- Cal portar-se: la paella, els ingredients, el foc de gas o llenya el suport i els estris que necessiti cada grup per realitzar la paella i també plats gots i coberts per dinar. L’organització facilitarà taules i cadires per dinar.

5.- A partir de les 11:00 h. es podrà començar a encendre els focs per poder iniciar el concurs.

6.- Les paelles hauran d’estar presentades a la taula del jurat a les 14:00 h. El jurat es reunirà per fer el tast i realitzar la puntuació dels arrossos més gustosos i presentació mes original. La decisió del jurat serà inapel•lable.

7.- Premis:
1r. premi al millor gust.
2n. premi al millor gust.
1r. premi a la millor presentació.

L’entrega de premis es farà quan el jurat acabi de valorar totes les paelles.

8.- Cal tenir en compte que aquest any l’organització no posarà a la venda ni paella ni carn, cadascú es menjarà l’arròs que hagi elaborat durant el concurs. Si es vol es pot portar botifarra, amanida, gelat... de casa.

9.- El jurat i l’organització us desitja molta sort, que disfruteu molt i que ho feu tan be i tan bo com pugueu. Bona Fes-te Jove ’09.

Comentaris